Selecties en loopbaanontwikkeling voor de publieke sector

De perfecte match tussen jouw organisatie, je medewerkers en hun talenten

Zoek je naar de juiste expertise voor een kwalitatieve werving en selectie, loopbaanontwikkeling op maat van jouw medewerkers of functionerings- en evaluatiegesprekken?

Probis ondersteunt je bij het vinden en laten floreren van jouw medewerkers. We houden daarbij rekening met jouw organisatiecultuur en hun talenten.

Altijd op maat en vanuit ervaring en expertise.

Collega's bespreken strategie
collega's luisteren aandahctig

Selecties

Mensen zijn de toekomst van jouw organisatie. Menselijk kapitaal is bepalend voor de professionaliteit van je werking en dienstverlening.

De basis daarvoor leg je met een kwalitatieve werving en selectie. Daarvoor heb je echter tijd en de juiste expertise nodig. En die heb je niet steeds binnen handbereik.

In dat geval ondersteunen wij jou bij het vinden van medewerkers die jouw publieke organisatie écht versterken en zorgen we ervoor dat ze goed onboarden.

We doen dat efficiënt, vanuit expertise en ervaring en met aandacht voor de cultuur van jouw bestuur.

Loopbaanontwikkeling

Krachtige organisaties uit de publieke sector laten hun medewerkers floreren. Wil jij ook inzetten op de talenten van je mensen? Of hen begeleiden in hun groei en carrièreontwikkeling? Heb je daar ondersteuning voor nodig?

Via coaching of een development center geven we inzicht in sterktes en groeikansen en laten we je mensen én je organisatie groeien.

Daarvoor voeren we ook functionerings- en evaluatiegesprekken uit. Want groei begint bij feedback!

Jouw partner voor selectie of carrièreontwikkeling

Zoek je naar de perfecte match tussen je organisatie en nieuwe medewerkers? Vind je die liever vandaag dan morgen?

Ben je helemaal klaar om in te zetten op talenten, groei en carrièreontwikkeling? Laat snel van je horen en we maken er samen werk van!

blije mensen