Trainers-coaches

Trainers - Coaches

Wie zijn ze

Wij hebben een 50-tal gepassioneerd freelance trainers, docenten en coaches die op regelmatig basis voor ons vorming, training en coaching verzorgen.
Op onze seminaries en congressen doen wij soms ook beroep op occasionele sprekers.

Al onze freelancers hebben ervaring met de zorg- of dienstensector en selecteren wij op basis van hun ervaring met de sector en hun didactische ervaring. 

Zo is het mogelijk dat een freelancer nog steeds werkzaam is in een zorgorganisatie.
Dit zorgt voor een perfecte vertaling van theorie naar praktijk. 
Onze coaches dienen een coachingscertificaat te kunnen voorleggen.
Ook hebben sommige trainers andere certificaten vb om DISC te gebruiken.

Ervaring in het verzorgen van training (bij voorkeur met kennis van diverse werkvormen) én (werk)ervaring in de zorgsector. 
Voor loopbaancoaching dient u te voldoen aan het portfolio van de VDAB. Daarnaast hebt u een gedegen training rond (loopbaan)coaching gevolgd.

Voor onze in-house vormingen: Dementie, schoonmaak, omgaan met bewoners, voeding (oa. koken), haar- en baardverzorging, voedingsproblemen, incontinentie, belevingsgericht werken, ziektebeelden, mentorschap, is familie moeilijk?, omgaan met lastig gedrag van cliënten, mond- en tandhygiëne, beroepshouding, communicatie, leidinggeven, welzijn van de medewerker, …

Open vormingen: thema’s voor gevorderden voor onze masterclasses en begeleiders voor lerende netwerken
      (voorwaarde: zeer goede kennis van ziekenhuizen, woonzorgcentra, gehandicaptenzorg of thuiszorg)

Onze docenten verzorgen meestal een vaktechnisch thema, waarbij zij voornamelijk kennis en vaardigheden overdragen en leren toepassen.
Onze trainers verzorgen over het algemeen thema’s rond het aanleren van attitudes zoals communicatie, leidinggeven, … Zij werken zeer vaak op maat.
Onze coaches zijn allen gecertificeerde coach en doen aan individuele en teamcoaching.