Lokale besturen

Met mate en goed. Waarom vergaderen moet, maar… (najaar)

Datum:
05/10/2021

Van 10u00 tot 11u30

Praktisch digitaal:
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom).
We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar. Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar info@vzwvorm.be

Locatie:
Digitaal

Inhoud:
Iedereen heeft wel een mening over vergaderen: te veel, te weinig, te kort, te lang, saai, overvolle agenda of net geen, … Het hangt af van de vergadercultuur binnen een organisatie. Welk type heeft uw lokaal bestuur? We zetten in dit webinar in op het verhogen van de betrokkenheid van deelnemers en hun diversiteit. Welke soorten vergaderingen zijn er en kan je deze combineren? We staan ook even stil bij het belang van de vergaderlocatie. En vergadert u al efficiënt online?

Trainer: Eric Goubin

Annulatievoorwaarden:
U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

 

Vergelijkbare opleidingen

Rubriek

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

1,5 uur

Prijs

€ 90