Alle zorgorganisaties

VVAV – Intervisie

21 september 2021 om 14u00

Enkel voor leden!

VVAV organiseert op 21 september om 14 uur een virtuele intervisie via Zoom met als thema:

prijsverantwoording en prijsherziening in het kader van de wetgeving overheidsopdrachten.

  • Prijsverantwoording: Het prijs- en kostenonderzoek is een belangrijk (en verplicht) onderdeel van het regelmatigheidsonderzoek van de offertes. Maar hoe gaan wij in het kader van de WOO hiermee om, wanneer zijn prijzen abnormaal en dienen wij een prijsverantwoording  te vragen? Wat met de interpretatie van de soms vage antwoorden van leveranciers ? Hoe omgaan met de aangehouden weigering van leveranciers om hun prijsstructuur transparant te maken, en de diverse prijsfluctuaties die zich kunnen voordoen?
  • Prijsherziening: wanneer verplicht en facultatief en wat met de prijsherzieningsformule deze moet steunen op objectieve en controleerbare parameters en moet gebruikmaken van passende wegingscoëfficiënten. Zij moet de werkelijke kostprijsstructuur weerspiegelen van de  elementen waarvan de aanbestedende dienst/overheid in vele gevallen geen kennis heeft.

 

Bovengenoemde punten zullen door meester Joost Bosquet verduidelijkt worden en getoetst worden aan ervaringen uit de praktijk.

Mogen wij jullie verzoeken om ons uw eventuele vragen met betrekking tot bovengenoemde onderwerpen voor 15 september per mail te bezorgen op volgend mailadres: info@vorm.be

Kostprijs: € 20 per persoon

Inschrijven kan via de knop rechts.

U ontvangt tijdig de link om toe te treden tot de digitale sessie via Zoom.

Vergelijkbare opleidingen

Doelgroep

Rubriek

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

Prijs

20 € (geen BTW)