Woonzorgcentra

VOLZET – Naar een efficiënt uurrooster voor wzc’s (Geel)

Functiecomplement hoofdverpleegkundige

Data:
02/12/2021

Locatie:
Probis, Winkelom 83 B1b, 2440 Geel
Wegbeschrijving

OPGELET: deze vorming richt zich naar hoofdverpleegkundigen binnen een woonzorgcentrum!

Inhoud:

Een succesvol uurrooster betekent dat je als planner beschikt over een voldoende aantal voltijds equivalenten, koppen en de juiste contracten om de personeelsinzet en vooropgestelde kwaliteitsvolle zorg 7/7 te garanderen. Door de personeelsbezetting correct af te stemmen op de gewenste personeelsinzet en rekening te houden met de netto beschikbaarheid per voltijds equivalent, zorgt men tevens voor minimale roosterverstoringen voor de werknemer. Tijdens de opleiding maakt men kennis met de diverse factoren die de netto beschikbaarheid beïnvloeden en leert men hoe men de personeelsbehoefte per organisatorische entiteit kan objectiveren en opvolgen. Het slaat als het ware een brug tussen de planner en het hoger management.

Om de beschikbare personeelsbezetting optimaal in te roosteren, is een transparante en efficiënte dienstroosterplanning, afgestemd op de Arbeidswet van 1971 noodzakelijk. Tijdens de opleiding maakt men kennis met de Arbeidswet, alsook met indicatoren gezond roosteren. Bovendien krijgt men tal van praktische tips & trics om te komen tot een succesvol uurrooster.

Na een boeiende theoretische uiteenzetting in de voormiddag, gaan de deelnemers in de namiddag al spelenderwijze zelf aan de slag met een fictief woonzorgcentrum.

Trainer: Tine Van de Sompel, Senior adviseur Probis Consulting

Dagindeling:
8u30 Onthaal
9u00 Start
12u30 Lunch
13u00 Start
17u30 Einde

In de prijs is documentatie, broodjeslunch, koffie, drank en attest inbegrepen.

Annulatievoorwaarden:
U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan

Vergelijkbare opleidingen

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

1 dag

Prijs

€ 175 (excl. 21% BTW)

    Hoe mogen wij u contacteren?
    EmailTelefonisch