Thuiszorg - PWA - Dienstenchequebedrijf, Woonzorgcentra

BelRAI Train-de-trainer – Screener (Tessenderlo)

BelRAI-instrumenten brengen op een gestructureerde en gestandaardiseerde manier de zorgnoden van kwetsbare personen in kaart met als doel kwalitatieve zorgplanning na te streven en kwaliteitsmonitoring te realiseren. BelRAI© laat toe een globale beoordeling te maken van een persoon zijn fysieke, cognitieve, psychische en sociale zorgnoden.

Inhoud:

Probis Consult voorziet als expertisecentrum BelRAI erkend door de Vlaamse overheid in opleidingen voor alle BelRAI-instrumenten. Tijdens de looptijd van de opleiding kunnen alle deelnemers vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van de Pyxicare BelRAI-software, zonder enige aankoopverplichting.

In deze opleiding worden de medewerkers van de zorgorganisaties (zowel thuiszorg als woonzorgcentra) opgeleid tot BelRAI-trainer voor het BelRAI-screener instrument. Dit traject bestaat uit 2,5 dagen opleiding, waarvan 2 volledige en 1 halve opleidingsdag. Daarnaast moeten de deelnemers rekening houden met een halve dag voorbereidingstijd voor de huiswerkopdrachten.

Data:
Maandag 21/02/2022 van 09:00-17:00 (volledige dag)
Maandag 07/03/2022 van 09:00-13:00 (voormiddag)
Maandag 28/03/2022 van 09:00-17:00 (volledige dag)

Locatie:
Cultuurhuis ‘t Loo
Rodeheide 3
3980 Tessenderlo

Trainer:
BelRAI-expert Probis Consult

Doelgroep:

  • Medewerkers thuiszorgdiensten
  • Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de opname van bewoners in het woonzorgcentrum

Na het beëindigen van de volledige opleiding ontvangen de medewerkers een opleidingsattest als BelRAI-trainer erkend door de Vlaamse overheid.

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

2,5 dagen

Prijs

€550 (excl. BTW)