Alle zorgorganisaties

(Bege)leiden vanuit optimisme (digitaal)

Functiecomplement hoofdverpleegkundige

Data:
10/02/2022 én 24/02/2022

Van 13u00 tot 17u00

Opgelet:
Verplichte aanwezigheid op beide dagen om het attest van 8 uur te behalen.

Praktisch digitaal:
Wij werken via ons leerplatform in TalentLMS. Twee dagen op voorhand ontvangen de deelnemers een mail om in te loggen. Vanuit het leerplatform kan de deelnemer de syllabus/powerpoint/werkmap downloaden en doorklikken naar de live-omgeving (Zoom).
We raden aan om op voorhand in te loggen op het leerplatform en de documenten te downloaden. Log 10 minuten op voorhand in om naar de Zoom-omgeving te gaan. De trainer geeft iedereen toegang in de kamer bij de start van de webinar. Bij problemen kan je bellen naar 050-84.10.57 of mailen naar info@vzwvorm.be

Inhoud:
Vanuit de positieve psychologie wordt optimisme naar voren geschoven als dé competentie om te ontwikkelen. Wat betekent dit precies en hoe kan je dit inzetten om de sfeer in jouw organisatie te veranderen?  Je leert in deze workshop de belangrijkste principes van positieve psychologie, de voordelen van optimisme en welke rol het kan spelen in jouw job en dagelijks leven. We gaan aan de slag met praktische oefeningen.

Trainer:
Katrin Derboven, freelance trainster Vorm

 

Annulatievoorwaarden:
U kan tot 14 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Daarna rekenen wij de volledige deelnameprijs aan.
Bij het niet aanwezig zijn op de vorming zonder voorafgaande schriftelijke verwittiging rekenen wij 100% administratiekosten aan.

Vergelijkbare opleidingen

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

2 x 4u

Prijs

€ 180 (excl. 21% BTW)