Alle zorgorganisaties

Actie basispakket

Door de coronapandemie werden heel wat vormingen en opleidingen de voorbije maanden uitgesteld. Het ziet er gelukkig naar uit dat we voorbij de piek van de pandemie zijn. U denkt er misschien zelfs aan om terug vormingen in te plannen… en dan staan Vorm en zijn trainers graag voor u klaar!

U heeft niet veel tijd om alles zelf uit te zoeken? Dan bieden wij u een kant-en-klaar pakket aan, waarmee u aan de verplichte minimale vormingsuren kan voldoen.

Naast dit basispakket, kan u natuurlijk nog steeds aparte sessies in-house vormingen aanvragen of inschrijven op onze open opleidingen in het najaar. We hebben nog steeds een uitgebreid aanbod in het functiecomplement hoofdverpleegkundige, de financiële thema’s en ons algemeen aanbod voor leidinggevenden.

Voor degenen die liever minimaal contact willen, is er ons e-learningaanbod.

Deze uren tellen ook mee voor de minimale verplichte uren.

Tip! Wacht niet te lang met uw aanvragen voor het najaar. Door de verschuiving van vormingen van het voorjaar naar het najaar, geraken onze agenda’s snel vol.

 

Ons kant-en-klaar pakket bestaat uit:

  • Twee halve dagen vorming rond “veerkracht na een crisis”. (6 u) (max. 15 deelnemers per sessie)
    In een eerste sessie staan we stil bij hoe jij en jouw team deze Coronaperiode hebben ervaren op het vlak van stress en emoties. Wat gaf jouw extra energie, wanneer ontbrak het jou aan energie? Had je een ‘fight, flight or freeze’ reactie? Werden de negatieve kantjes van jou team nog groter of heb je elkaar net gevonden in deze periode? We kijken met jou hoe je kan recupereren, persoonlijk en als team. In de tweede sessie geven we jou concrete tools mee om met stress-situaties om te gaan. We zetten jou weer ‘wel in je vel’. Een sessie die voor ontspanning zorgt en jou terug energie geeft.
  • Eén dag vorming voor één hoofdverpleegkundige in het kader van het functiecomplement hoofdverpleegkundige (thema naar keuze uit het opleidingsprogramma “functiecomplement” hieronder). (8u)
  • Eén e-learning rond dementie voor de 15 deelnemers (te kiezen uit de 3 modules rond dementie (zie onze website). (2u)

We bieden dit pakket aan tegen een promotietarief van €1.750,00 per basispakket (btw-vrijgesteld). U bespaart hiermee 300 euro!

Deze promotie geldt ook voor meerdere groepen per organisatie en is niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Meer informatie opvragen of inschrijven kan bij Danitza of Liesbeth via info@vzwvorm.be

Vergelijkbare opleidingen

Rubriek

Deel deze opleiding

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Taal

Nederlands

Aantal sessies

Prijs

€ 1.750

Hoe mogen wij u contacteren?
EmailTelefonisch