Onze diensten

Onze diensten

In-house vormingen​

Wat?

Onze prijs

Wat is inbegrepen in onze prijs?

Wat is niet inbegrepen?

Wij rekenen 21% BTW aan.

Academy​

Wat?

Onze prijs

Wat is inbegrepen in onze prijs?

Wij rekenen 21% BTW aan.

eVorm​

Ontdek hoe eVorm uw organisatie, uw medewerkers en uw klanten doet groeien.

Bij Vorm geloven wij rotsvast in de lerende organisatie en in het investeren in levenslang leren bij medewerkers. Tijd en aandacht worden steeds schaarser en waardevoller. Daarom breiden wij ons vormingsaanbod uit met digitaal leren onder de vorm van webinars en e-learningmodules.

Want leren is vandaag meer dan ooit een verhaal van én- én! Zowel in-house vorming, open opleidingen, studiedagen, congressen, intervisie, coaching, … en digitaal leren kunnen zorgen voor een optimale
leerervaring bij uw medewerkers.

Lees meer >>

Coaching​

Wat?

Wat doet een coach?

Een coach helpt om prestaties te verbeteren, een conflict terug vlot te trekken, inzicht te krijgen in bepaalde situaties, een loopbaan te begeleiden, … 
Een coach kan op volgende vlakken begeleiding aan de gecoachte bieden:

TopVorm​

Wat?

Onze prijs

Wat is inbegrepen in onze prijs?

Wij rekenen 21% BTW aan.

Leerlokalen

Organiseer uw opleiding, training, workshop, seminarie, vergadering, businessmeeting in Aalter

Benieuwd wat wij u kunnen bieden? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Opleiding & training: U organiseert een opleiding of training van 1 tot 40 deelnemers. Klasstijl, U-vorm… u krijgt een flexibele locatie om uw deelnemers optimaal te laten leren. Ons led-lcd-scherm zorgt voor een optimale weergave van presentaties, film en geluid.

Workshops: U hebt het liever actiever? Zowel onze multifunctionele ruimte als meetingroom worden in no-time aangepast aan uw wensen. Tafels snel verplaatsen, even een frisse neus nemen of break-out rooms nodig? Het kan!

Seminaries: U wilt uw klanten informeren over uw (nieuwe) producten? U heeft de ideale spreker of u wilt uw klanten in de watten leggen? Onze ruimtes en dienstverlening zijn uitermate geschikt voor een professionele ontvangst.

Vergaderingen & businessmeetings: Teamoverleg, onderhandelen met een businesspartner, strategiemeeting? U krijgt de discrete omkadering die u nodig heeft.

OPGELET: Wegens de COVID-richtlijnen is de capaciteit beperkt! In Alelo kunnen er 10 personen aan tafels en 15 personen bij enkel stoelen binnen. We hebben ook extra hygiëne-maatregelen genomen.  

Lees verder >>