digitaal leren: video’s over gebruik sociale media via Someflex

Video-leren over gebruik sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse communicatie. Dit is ook zo in de zorg en bij de overheid. De coronapandemie versnelt deze evolutie nog.

Omdat we sterk geloven in het nut van sociale media werkt Vorm samen met Someflex, specialist in online video’s over sociale media. Someflex biedt meer dan 1.200 korte (3 minuten) video’s aan over gebruik van sociale media in een professionele context.  Heel wat video’s zijn ook toepasbaar voor de werkcontext in de zorg en bij overheden.

Kennismakingsaanbod Summerschool

Wie een opleiding sociale media wil volgen, kan daarom terecht bij Someflex. De video-bibliotheek met meer dan 1.200 video’s wordt opgesteld in een Summerschool. Gedurende 3 maanden (28/6-28/9) krijg je toegang tot alle “snackable” video’s over sociale media. Je kijkt onbeperkt en wanneer je zelf wil. Je kan er direct mee aan de slag in je eigen werkcontext. Of het nu gaat over Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter; of over YouTube, WhatsApp of Messenger. Someflex leert je alles in een zeer korte tijd over sociale media-toepassingen. Je krijgt ook veel praktische tips om professionele foto’s of video’s te maken; evenals opleiding in creatieve content maken of schrijven of adverteren op sociale mediakanalen. Er is ook een gebruikerscommunity met al meer dan 1.400 leden. Er is momenteel een kennismakingsactie tot 28/6/2020.

Voor meer informatie klik je hier.