Registreer nu voor Inspire Health&Care: uw ontmoetingsplatform voor zorg&welzijn

1 maart 2022

 

 

 

Op 26, 27 & 28 april 2022 is Inspire HEALTH&CARE opnieuw hét ontmoetingsplatform voor management én medewerkers van:

  • Ziekenhuizen en acute zorg
  • Ouderenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Thuiszorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Bijzondere jeugdzorg
  • Eerstelijnszorg
  • Privé- en groepskabinetten

Het is dé inspirerende driedaagse voor de volledige Zorg- en Welzijnssector waar connecteren centraal staat. Met meer dan 100 inhoudelijke sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers zorgen we samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn.


Seminaries

Een boeiende mix van interessante keynote speakers die actuele thema’s aankaarten rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op
de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, zorg voor kwaliteit van zorg, persoonsvolgende financiering, …
Het volledige seminarieprogramma is terug te vinden via www.health-care.be.

Zorg- praatcafé

Een babbel met collega’s-zorgprofessionals, een korte nabespreking van een zorgseminarie, een inspirerende keynote speaker, het eindpunt voor een inspiration tour en het uitwisselen van best
practices, … U kan hiervoor gedurende de volledige beursdag terecht op dit centrale netwerkplein.

Experience Village

Dit is de ultieme “trial & error”zone op de beurs. Kom zelf uitproberen, testen, aanraken, ervaren, … Een VR-bril, een digitale spelmat om kiné-oefeningen te doen of al fietsend herinneringen ophalen. Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor aan de bezoekers.

Inspiration tours

Verschillende Inspiration Tours maken u op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod volgens verschillende thema’s. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech, sustainability zijn slechts enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden. Eén of meerdere experten uit de zorgsector geven een introductie en de exposanten op de route presenteren u graag hun paradepaardjes en innovaties.

Demo’s en workshops

Maar liefst 250 exposanten verwelkomen u graag op hun stand. Daarnaast geven ze graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie of interactieve workshop over hun producten, diensten en opleidingen. Hiervoor kan u de ganse beursduur terecht op de “demonstration & workshop corner”.

Awards

De Inspire HEALTH&CARE Awards bieden u een unieke kans om medewerkers en teams, maar ook innovatieve projecten en ontwikkelingen uit de zorgsector in de bloemetjes te zetten.

Zorgfeest

Het Zorgfeest gaat ook dit jaar door op woensdagavond. We heten u van harte welkom op 27 april.Het is een niet te missen vaste waarde dat als één van de gezelligste zorg-avonden van het jaar aanzien wordt.