2020: nauwe samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum voor e-learning

12 januari 2020

Vorm start het nieuwe jaar meteen goed: met een nauwe samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum op het gebied van e-learning.

Sinds vele jaren is Vorm een van de bekendste vormingspartners voor de zorgsector in Vlaanderen. Als deel van de Probis Group is de missie van Vorm het uitwerken van kwaliteitsvolle vormingsprogramma’s voor de zorg- en welzijnssector, en voor de lokale besturen.

In-house, open opleidingen, congressen en e-learning

Naast de gekende formules zoals in-house trainingen, open opleidingen en congressen, werkt Vorm sinds enkele jaren zeer actief aan een e-learningaanbod. Vorm creëerde al een tiental modules zelf zoals de ‘Katzschaal‘ en ‘Seksualiteit bij ouderen‘.

Samenwerking Bohn Stafleu van Loghum is een volgende stap…

logo Bohn Stafleu van Loghem

De volgende stap in het verhaal is de samenwerking vanaf 2020 met Bohn Stafleu van Loghum, een van de belangrijkste uitgeverijen op het vlak van e-learning in de zorgsector op de Nederlandse markt.

E-learning voor de zorg, aangepast aan de Belgische markt en -wetgeving

De bibliotheek van onze Nederlandse partner omvat meer dan veertig vooral zorggerichte titels. Vorm biedt alle titels aan in een ‘Vlaamse’ versie. Want al spreken we dezelfde taal, er zijn toch belangrijke verschillen. Zo komt de terminologie niet altijd overeen en zijn er ook verschillen in de wetgeving.

eVorm
eVorm: leer waar en wanneer je wil

In Nederland is e-learning al sterk ingeburgerd en is het een gewone leervorm naast andere vormingsmethodieken. We willen dat e-learning ook op de Vlaamse markt een vanzelfsprekende opleidingsmethode wordt.

Wie is Bohn Stafleu van Loghum?

Zorgprofessionals zijn met hart en ziel betrokken bij hun vak. Om ervoor te zorgen dat ze zich volledig op de zorg voor hun patiënten en cliënten kunnen richten, wil Bohn Stafleu van Loghum hen optimaal ontzorgen. Met kwalitatief hoogstaande, eenvoudig bereikbare vakinformatie en ondersteunende middelen zorgen zij ervoor dat de zorgverlener over voldoende kennis, vaardigheden en technieken beschikt.

Betrouwbare vakinformatie op verschillende manieren

Bohn Stafleu van Loghum biedt als uitgeverij betrouwbare, Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Daarbij richten ze zich op zowel studenten en professionals als op bestuurders in zorg en welzijn. Of het nu gaat om een boek, tijdschriftabonnement, congres, online abonnement of e-learning; voor iedere informatiebehoefte en leerstijl bieden zij een passende oplossing.

Meer weten over eVorm?

Neem contact op met Caroline Van der Perre: caroline@vzwvorm.be of 050 84 10 57.